pátek 26. února 2016

Veselé Vánoce přeje Legacy Team!

Hraní amatérských levelů má jednu velikou výhodu. Znovu tak trošku vyvolává pocit, že si můžete s Larou prožít další "klasické" dobrodružství. Je to něco, co jste ještě nehráli a co teprve poznáváte. Stejně tak je tomu u Legacy Christmas, který je o to zajímavější, že pochází od českého vývojářského týmu, o kterém jste jistě již slyšeli. Autorkou tohoto levelu je Arakanga, vývojářka, TR fanynka a jedna z adminů webu Ladycroft.cz, z jejichž projektu level vychází.

Jedná se spíše o takovou legraci, level není atraktivní nějakým dobrodružstvím, ale spíše výtečným zpracováním. Potkáte tu spoustu zajímavých lidí a projdete se po pěkném domě. Pokud jste si oblíbili postavy z AoD jako Kurtise nebo Janice, potkáte je tu taky. Mimo jiné se tu bude povalovat i Larson nebo Pierre, potkáte i Wernera. A seznámíte se s novými postavami, Jill a Kreane, které pochází též z projektu Legacy na Ladycroft.cz.

Level není dlouhý, nebudete mít ani pistole (k čemu taky), ale Lara nebude postrádat alespoň pouzdra. Její skin je hezky udělaný a celkově level působí detailním a pěkným zpracováním. Zapojíme hlavičku a hádanky jsou někdy tak zašité, že to nejspíš skončí klasickou taktikou mačkat zběsile akční tlačítko u každého objektu.

Je to velice pěkně udělaná práce, a ačkoliv je už dva měsíce po Vánocích, myslím, že Legacy Christmas vám krásnou atmosféru Vánoc zase naplno připomene. Po stažení můžete úplně klasicky nainstalovat a spustit přes .exe soubor. V levelu je použit engine TR4. Hra končí tím, že se vám ukáže cutscéna s přáním Merry Christmas, ale pak hodí error, což je naprosto normální, protože hra neobsahuje menu.

Příjemnou zábavu! A Arakango - výborná práce! Děkujeme! Moc ráda jsem si oddychla v příjemné "Legacy vile", připomněla si známé tváře a pousmála se nad tvým důvtipem a humorem.

NÁVOD // DOWNLOAD
________________________

1 komentář:

  1. Tyhle relaxační levely mám hrozně ráda. :) Mám namysli i z jiných her... člověk se u nich krásně uvolní a má možnost vidět hru i z jiné stránky než jen z té akční. :)

    OdpovědětVymazat