čtvrtek 26. února 2015

Legacy Christmas - návod

Ačkoliv tento amatérský level není nijak dlouhý a obtížný, vyskytuje se tam pár kritických okamžiků, kdy je velmi rychle možné se zaseknout. Koho nebaví lámat si hlavičku, může se podívat do tohoto návodu. 

Jedna rada v úvodu: dá se manipulovat skoro se vším a dá se sebrat skoro všechno :)
Začínáme před zavřenými dveřmi. Když se podíváš dopředu, uvidíš prosklenou místnost. Dveře se dají otevřít, Lara je rozrazí. Nacházíš se v opiovém doupěti. Larson se už na nic nezmůže, ale povšimni si Janice. Vedle ní leží předmět, který se dá sebrat. Seber Piece of coal. Nachází se u Janiceiny pravé ruky, jsou to takové černé uhlíky. Vyběhni zpátky a dej se vpravo. Jdi k pravé zdi a otevři dveře. Nacházíš se v místnosti s krabicemi. U pravé zdi se nachází box, který se dá odtlačit. Když se to podaří, na podlaze najdeš bucket (kbelík).

Vyběhni ven a dej se do další místnosti, do které se dostaneš otevřením dalších dveří. Nachází se zde blonďatá dáma (možná Natla?), která zpívá na pódiu veselý song (až ho bude zpívat podesáté, poleze vám na nervy, věřte mi). Dole na parketu tancuje Pierre. Když se podíváš na pohovku, na které leží Kurtis (povšimni si piva na stole!), uvidíš vpravo stolek s vánočním stromkem. Odtáhni ho a na zemi najdeš Puzzle piece. Pak stůl odtáhni zpátky, aby neblokoval východ.

Když se podíváš od zpěvačky vlevo, uvidíš další dveře. Vstup do místnosti za nimi. Za barem stojí duch, ale nevšímej si ho. Zajímá tě toustovač na stole. Jeho spoušť se dá použít jako páka, která tě pustí dál. Otevřeš si s ní dveře, u kterých Lara začínala na začátku levelu. Běž tam a ocitneš se v místnosti s kulečníkem (Sophie asi v kaktusu schovává drogy). Jdi dál jedinou možnou cestou až dojdeš k Von Croyovi, který zde hraje na piano. Běž k pravé zdi. Nachází se zde spínač, kam vložíš puzzle piece. Otevřou se dveře, které tě pustí do zasněžené zahrady. Nachází se zde tři sněhuláci. Jdi k tomu, co stojí vlevo a dej mu na hlavu kbelík. Cutscéna ti ukáže otevřenou bránu.

Otoč se a uvidíš velkou bránu, za niž se nachází Kurtisova motorka (nene, o ní můžeš jen tajne snít, nebudeme na ní jezdit). Ale vpravo se nachází výklenek, kde je tlačítko, takže ho zmáčkneme. Opusť zahradu a proběhni místností s pianem. Přímo naproti se objeví cesta, která byla předtím zavřená za bránou.  Zde se nachází další stůl se stromečkem, s kterým se dá tahat. Když se pořádně rozhlédneš, uvidíš na zemi znak vločky. Sem je potřeba stůl dotáhnout (musíš probíhat uličkami, protože cesta je úzká). Až tam stůl dotlačíš, objeví se o kousek dál pod Lařinou bustou klíč. Pak se vydej do další otevřené místnosti. Na stolečku s lampou vezmi mrkev (je schovaná v klobouku lampy, ale svítí oranžově, nepřehlédneš ji).

Vrať se do místnosti se zpěvačkou a tanečníkem a použij klíč. Ocitneš se v místnosti, kde Kreane a Jill zdobí vánoční stromek. Pod stromečkem, kde leží vánoční přáníčka, seber present. Běž zpátky ven ke sněhulákům (kolem Sophie a Von Croye). V inventáři zkompletuj mrkev a coal. Vyrobíš z toho Snowman face, kterou nasadíš na jediného sněhuláka bez obličeje. Otevřou se dveře, které se nacházely v místnosti, kde jsi sebral mrkev, ale byly zavřené. Nyní přistup k prázdnému stolku za brankou a umísti tady present. Finální cutscéna ti popřeje veselé Vánoce a dá vědět, že jsi úspěšně level dohrál.

Žádné komentáře:

Okomentovat