pondělí 28. května 2012

Další střípek z nového Tomb Raideru odhalen...

Tvůrci z Crystal Dynamics nám již 31. května chtějí poodhalit další kousek z příběhu chystaného Tomb Raideru... Na YouTube se dostal Teaser Trailer (tedy 'trailer na trailer'), který již teď něco málo naznačuje. Jsou vidět krásné detaily z videosekvence, je slyšet Lařin hlas v dálkovém vysílači, srší z něj atmosféra hry a je tu několik sekund z gameplaye. Jsou vidět nějaké Lařiny pohyby nebo prostředí, v němž se s ní budeme pohybovat.

Už teď se ale z traileru dá něco vyčíst. Cut scéna zřejmě navazuje na tu, která se objevila již v prvním traileru - Lara se snaží pomocí vysílače (zřejmě z lodi) dovolat pomoci. Sama, bez společnosti, obklopená přírodou a divokou zvěří. Z gameplaye je jasný velký důraz na detail ve hře a Lařiny pohyby trošku připomínají ty z Underworldu (což považuji za velmi milé!), zároveň jsou ale i originální - Lara se drží za bolavé rány na boku nebo opatrně šlape po kmeni, který vede skrz propast. A hlavně - z gameplaye je vidět, že hra se opravdu blíží do finálního stadia vývoje...

No, uvidíme. Více se dozvíme z traileru na konci měsíce. Nicméně už teď si můžete vychutnat malou ochutnávku...

_____________________________


1 komentář:

  1. Zatím nám Lara pořád jen fňuká a naříká... :-) Ale chápu jí, já být na jejím místě, tak se radši rozbiju o strom :-)
    Každopádně se na tu hru těším víc a víc (po každým zhlédnutí traileru nebo tohoto teaseru mě neskutečně svrbí prsty :D), kombinace adventury a survival hororu se mi opravdu zamlouvá, do toho ještě ten pocit bezradnosti (alespoň zpočátku) a průběžné zdokonalovávání... fuuuh tohle bude pecka! :-)

    OdpovědětVymazat