čtvrtek 1. března 2012

Únor 2012: Jaký je váš vztah k Laře Croft?

Jsou lidé, kteří, považují Laru Croft za svou bohyni. Odpovídají tomu jejich pokoje (na webu je k nalezení nemálo fanouškovských sbírek a obydlí, kde je Lara prakticky všude, kam dohlédnete - v ložnici, v obýváku, v garáži i na zahradě). Tito fanoušci jsou prakticky posedlí. Pak jsou takoví, kteří ji "jenom" rádi hrají. Jejich koníček je poněkud méně nákladný. Další mají Laru Croft rádi díky jejím vlastnostem a stala se pro ně životním vzorem - však i média to říkala, že v 90. letech minulého století byla Lara jedním z mnoha vzorů, ve kterých se lidé (převážně ženy) vzhlížely. No a nakonec jsou takoví, kteří se bez Lary Croftové a hry Tomb Raider v životě úplně obejdou. V únorové anketě mě zajímalo, do které z těchto skupin patříte vy.

Ze sedmi možných odpovědí jste hlasovali jenom na třech. A to je dobrá zpráva, protože to znamená, že tento web skutečně navštěvují jen Lařini fanoušci, pro které naše hrdinka něco znamená. Nejvíce z vás, tedy 45 % hlasujících, považuje Laru za svou nejoblíbenější herní postavu. Druhé místo získala odpověď bláznovství - tedy pro 35% hlasujících je Tomb Raider životní styl (ano, i já k nim patřím). A 17 % považuje Laru za svůj životní vzor.

Myslím, že z těchto výsledků by sama Lara měla radost :) Ostatně, díky všem úspěchům, které má za ty roky, co je na světě, za sebou, na sebe může být skutečně hrdá i v mnoha jiných ohledech...
V březnu hlasujte pro svůj oblíbený dopravní prostředek v TR. Přiznejme si, že ačkoliv s dopravními prostředky to občas není zrovna dvakrát jednoduché, jejich doplnění do hry bylo vždy příjemným zpestřením. Navíc to bez nich občas skutečně nejde. A když se člověk naučí, jak na to, pak je to skutečně zábava s velkým Z. Tentokrát můžete vybrat i více odpovědí najednou.

Na čem se rádi proháníte hrou? Nebo jste raději zastánci hesla: Po svých nejdál dojdeš?

Žádné komentáře:

Okomentovat