čtvrtek 2. února 2012

Jeanette se na chvilku rozloučí...

Kdepak, vůbec tu nezůstane liduprázdno. Já jen, abyste věděli, že to v příštích pár dnech tady bude možná trošku méně aktualizované. Ne snad proto, že by rekonstrukce přerostla Jeanette přes hlavu. Kdepak. Spíš opak je pravdou, rekonstrukce se každým článkem blíží ke konci a začíná se to tady konečně pěkně rýsovat.

Během celého příštího týdne (a dalších pár dní) nečekejte velké množství nových článků, bude se jednat převážně o další doplňování rozcestníků. Zbývá přestěhovat pár věcí k TR Chronicles, začnu s rozcestníkem k Angel of Darkness a hlavně se můžete těšit na můj gameplaying z Chronicles (který jste možná už viděli, ale když nic jiného, alespoň si ho můžete zopakovat :)

Ano, tušíte správně, Jeanette se rozhodla na několik dní odjet a potěšit svou návštěvou a přítomností druhé, velice důležité lidi ve svém životě :) Tedy odjede do náručí někoho, kde je skutečně nejšťastnější.

Na e-mailu budu stále "online", jak se říká, takže můžete dosytosti luštit šifru nebo psát do Vzkazníku o čemkoliv, co vás z mé strany zajímá.
Zatím, vaše Jeanette
P.S. Děkuji za tu úžasnou návštěvnost!

Žádné komentáře:

Okomentovat