pondělí 23. ledna 2012

Velmi praktická světlice

Ještě předtím, než začnu, bych se vám hrozně moc chtěla omluvit za tu nehorázně odpornou kvalitu fotek, které sem i přes veškerou drzost dávám. Tenhle zajímavý bug se mi totiž povedl na PSP a kdybych ho chtěla udělat a vyfotit v počítači, vím, že už by se mi to nepovedlo. V PSP nejde (nebo já to alespoň neumím) fotit screenshoty, takže jsem musela sáhnout po trošku kostrbatějším řešení a nenapadlo mě nic jiného, než nekvalitní fotoaparát mého telefonu. Ty fotky jsou vážně příšerné, ale na druhou stranu jsem vás o tuto zajímavost nechtěla připravit.
V odraze si můžete prohlédnout můj telefon :) Snad vás jeho odraz nebude moc rušit.

Jedná se o část v Peru, kde se vracíme do minulosti za Amandou. Stisknutím příslušné klávesy lze vyhodit světlici a trošku nešťastně si tak červeně posvítit, protože místa jsou tmavá. Lara světlici vytáhne, zažehne a hodí na zem... Teda alespoň to takhle má udělat. Moje Lara dneska předvedla zajímavé číslo. Světlici nezahodila na zem, ale rozhodla se, že bude šetřit a tak zapálila jenom jednu a zandala si ji do neviditelného pouzdra místo pistole.

Ani nevím, jak je to možné, že se stala taková věc. Každopádně pamatuju si, že jsem stiskla tlačítko pro zažehnutí světlice a o půl vteřiny později jsem chtěla skočit dopředu - a jak Lara skákala a světlice padala směrem k zemi, zastavila se přímo na Lařině stehně, kde už zůstala. A svítila tak po celou dobu, dokonce i v závěrečné cutscéně...




_______________________

2 komentáře:

  1. Děkuju že na můj blog ráda chodíš já na ten tvůj taky :).Jenom škoda že zatím nemám PSP taky bych si AC ráda zahrála.

    OdpovědětVymazat
  2. Prosím mě se stává to, že Lara vyhodí 2 prskavky a když chci, aby hodila třetí, tak nějaká z těch dvou zničehonic ztratí a Lara vyhodí třetí. A taky hraji na PSP (Dokonce jenom na PSP), a fotil jsem mobilem taky (konkrétně Ratatouille pro PSP). Ale neodrazilo se to nijak, a ta fotka se povedla (Jenom moje videa se moc nepovedla a displej vůbec nebyl vidět).

    OdpovědětVymazat