úterý 14. prosince 2021

Pojďme si to projít ještě jednou...

Navigace: Ostatní fanouškovské hry, Tomb Raider 1


Myslím, že každý z nás se rád znova a znova pouští do původního Tomb Raider (z roku 1996 - je to vůbec možné?). Toto dobrodružství nás nikdy nepřestane bavit. Stejně tak třeba mě nepřestane bavit ani remake, který přišel o jedenáct let později. Zas a znova si ho prožívám. 

Majitelé herní konzole PS4 si ovšem toto dobrodružství mohou vychutnat do třetice. A opět v jiném kabátku...

Tomb Raider in Dreams je fanouškovský projekt, který vznikl ve spolupráci s Media Molecule. Media Molecule se zabývá sbíráním námětů a nápadů, nakonec je dá všechny dohromady, a následně z nich vytvoří hru. Her od Media Molecule je spousta a jsou hratelné na konzoli PlayStation 4. Pokud jste i vy vlastníkem této konzole a stojíte o to si zahrát fanouškovský remake původního TR, následujte jejich stránku, kde najdete více informací. Podle gameplaye se jedná o jednoduchý, ale přesto okouzlující design hry, který neubírá na atmosféře, a jistě ani herním zážitku ze hry.

Stahujte a hrajte, a pak se pochlubte :) Já vlastníkem této konzole nejsem, takže bohužel se ode mě nedočkáte žádných gameplayů, screenshotů ani herních zážitků. Ale na stránce je toho dost a věřím, že si to užijete.

_______________________

Zpět na rozcestník Fanouškovské hry

Zpět na rozcestník Tomb Raider 1

2 komentáře: