pondělí 6. prosince 2021

6. prosince 2021: Zažijte Vánoce u Tomb Raider: Legacy

 Projekt TR Legacy je mojí oblíbenou fan tvorbou týmu z LadyCroft.cz. Fan art práce každého z nich (ať už výtvarná, povídkovská nebo levelovská) je unikátní a dohromady tvoří super tým. Moc ráda vzpomínám na jejich amatérský level Legacy Christmas. Jednak je to velká zábava potkávat staré známé postavy (a věřte, že tady je jedno, v jakém dílu se objevily - jsou tu všichni na jednom místě a v různých, vtipných situacích) a jednak jsem vždy obdivovala tvůrce amatérských levelů.

Nezabere vám to více než hodinu a když se zaseknete, můžete mrknout do návodu. Prostředí, atmosféra je tam velmi vánoční a určitě budete po dohrání tohoto levelu se svými oblíbenými hrdiny Štědrému dnu o krůček blíž :)

Stahuj zde

____________________________

1 komentář:

  1. Ty kráso. Vzpomínám si, jak jsem to hrála, když mi bylo snad devět nebo i míň. Neskutečná nostalgie tohle. :D Taky jsem se snažila o svoje amatérské levely, ty nikdy moc nedopadly, a tady jde vidět, že autor byl opravdu talentovaný a fakt si s tím vyhrál. Je až neuvěřitelné, jak jsou některé levely do detailu propracované.

    OdpovědětVymazat